معرفی داشبورد مدیریتی دانشگاه با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/05/24

معرفی داشبورد مدیریتی دانشگاه با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت

داشبورد مدیریتی دانشگاه در نشستی با حضور دکتر حسن امین لو مشاور وزیر بهداشت و دبیر مجامع، شوراها، هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مهندس طاهر موهبتی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و دکتر سید سجاد رضوی مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکردو پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این نشست گفت: یکی از آفت های بزرگ، زیاد بودن آمار و ارقام است که این داشبورد در این موارد کمک می دهد.

دکترعلی اکبر حق دوست افزود: داشبورد مدیریتی بر اساس شاخص های هیات امنا نوشته شده است.

وی همچنین به طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور(راد) اشاره کرد و گفت: تدوین این طرح نگاهی نو به بحث آموزشی دانشگاه هاست که باید در سایر حوزه ها نیز فراهم شود.

وی ایجاد رقابت سالم، شناسایی وضعیت موجود و بررسی روندهای ارتقایی، ترغیب دانشگاه ها به حرکت در مسیر برنامه های کلان کشور مانند نقشه جامع علمی کشور را اهداف اجرای طرح رتبه بندی عنوان کرد.

حق دوست بیان کرد:  طرح راد، روش بومی برای ارتقای آموزشی دانشگاه هاست که دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای کشور انجام داده است.

وی ادامه داد:ما در کرمان در زمینه آمار، شاخص های هیات امنا و داشبورد مدیریتی فعالیت هایی را داشته ایم.

رییس دانشگاه اضافه کرد: از جمله فعالیت هایی که در این دانشگاه انجام شده، تهیه سامانه  مدیریت جلسات است که اگر در این زمینه بتوانیم استاندارد سازی کنیم بسیاری از کارها انجام می شود.

وی یکی از مزیت های این سامانه را ارسال شدن صورت جلسات به صورت اتوماتیک به اعضاء عنوان کرد.

دکتر سارا امان پور رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز توضیحاتی را در مورد اتوماسیون آماری فرابر، داشبورد مدیریتی و سامانه دبیرخانه هیات امنای دانشگاه ارائه کرد.

همچنین در این نشست، مهندس مهاجرانی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم، سامانه اتاق عملیات این دانشگاه را معرفی کرد.