دومین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت 7 اسفندماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل هتل پارس برگزار گردید.
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1393/12/09

در این نشست کلیه مراکز همکار با سازمان جهانی بهداشت در ایران  و همچنین نماینده هایی از دفترسازمان جهانی بهداشت، یونیسف، UNFPA   و سازمان ملل (UN ) در این همایش حضور دارند.

از کرمان، مرکز منطقه‌ای آموزش نظام مراقبت اچ‌آی‌وی/ایدز (هاب) به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت حضور داشتند.

این مرکز به عنوان اولین مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه مراقبت اچ­آی­وی/ایدز در منطقه مدیترانه شرقی و شمال آفریقا (MENA)  و یکی از فعال‌ترین مراکز همکار با سازمان جهانی بهداشت، شناخته شده است.