عنوان خبر: رونمایی از پورتال مدیریت مقالات پژوهشکده
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1393/02/10

در جلسه ای که روز پنجشنبه 4 اردیبهشت ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر حق دوست و اعضای  پژوهشکده آینده پژوهی، و جمعی از مدیران و اعضای محترم پژوهشکده های دانشگاه برگزار شد، از پورتال مدیریت مقالات  رونمایی شد.

با توجه به اینکه مقالات علمی پژوهشی منتشر شده توسط پژوهشگران، علاوه بر انتشار نتایج پژوهش‌ها به سبب کسب امتیاز مورد نیاز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده و نیز در جهت اعمال سیاست‌های تشویقی پژوهشگران مورد استناد قرار می‌گیرند؛ ثبت، بررسی و محاسبه‌ی امتیاز، وقت و انرژی زیادی را از کارشناسان مراکز به خود اختصاص می‌داد؛ لذا مدیریت پژوهشکده تصمیم گرفت با طراحی و راه اندازی سامانه‌ی اینترنتی علاوه بر تسهیل این فرآیند و بالا بردن دقت کار، مقدمات انتشار متمرکز نتایج را با تلاش محققان پژوهشکده فراهم آورد.

گفتنی است این نرم افزار علاوه بر محاسبه امتیازهای بدست آمده از طریق نشر مقاله برای پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی وابسته، به صورت بانک مقالات قابل جستجو به مراجعه کنندگان نیز سرویس خواهد داد.

این سامانه با آدرس اینترنتی زیر قابل دسترسی است.

www. fsib.kmu.ac.ir